DergiPark logo
  • Yönetici Paneli Kullanıcı Paneli Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli Dergilerim Araştırmalarım Takiplerim Profil
    Çıkış
  • Giriş
DergiPark logo

Food Health and Technology Innovations

Cilt: 2 Sayı: 5, 30.09.2019

Yıl: 2019

Food Health and Technology Innovations

Araştırma Makalesi

1. Determination Of Mineral Content Of Butter Milk

Seval Sevgi Kırdar , Didem Gamze Genç

Sayfa : 125-129
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Araştırma Makalesi

2. Food and Beverage Methylxanthines, Glycoalkaloids, Pyrolizidines and Phenolic Alkaloids: Processing Effects

Ozlem Tokusoglu

Sayfa : 130-133
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Araştırma Makalesi

3. Cereal alkaloids

Mirjana Menkovska

Sayfa : 134-153
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Araştırma Makalesi

4. The Effects of Clinoptilolite on Mineral Substance of Raising in Organic Grape Growing

Fadime Ateş , Akay Ünal

Sayfa : 154-160
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Araştırma Makalesi

5. Food Processing Technologies on Food Alkaloids and Food Allergenics: Bioactive and Toxicological Aspects

Ozlem Tokusoglu

Sayfa : 161-164
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Araştırma Makalesi

6. Fruit and Vegetable Based Functional Beverages, Probiotic Dairy Beverages and Fortified Beverages with Bioactives: Anticarcinogenic Implications and Commercial Trends

Ozlem Tokusoglu

Sayfa : 165-168
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF
Kapak Resmi İndir
       
  • Arşiv
    • Cilt: 1 Sayı: 2, 6.06.2018
    • Cilt: 1 Sayı: 3, 10.12.2018
    • Cilt: 2 Sayı: 5, 30.09.2019
    • Cilt: 2 Sayı: 6, 31.12.2019
    • Cilt: 2 Sayı: 4, 30.06.2020